Lukke Søk
Bispevika Bjørivika illustrasjoner LDA (7)

Bo der by møter fjord.

OSUs varierte boligprosjekter i Bjørvika tilbyr mange av de samme kvalitetene; moderne arkitektur, gode planløsninger, fjordnær beliggenhet og et yrende nabolag med alt man måtte ønske seg i nærområdet. Her kan man nyte god mat og drikke på bryggekanten i umiddelbar nærhet til kollektivtrafikk, slående arkitektur, Sørenga sjøbad, Middelalderparken, byen, Barcode og et rikt kulturtilbud.

Stadig flere oppdager at Bjørvika er i ferd med å bli Oslos nye sentrum, og vil bo i området. Kombinasjonen av sentral beliggenhet og nærhet til sjøen vekker interesse. Bjørvika har også blitt synonymt med spennende arkitektur, kultur og byrom, og verdistigingen som har vært i området til nå, gjør at stadig flere ser på en leilighet her som en god investering. Her finnes noe for alle, med en god miks mellom 2-5-roms leiligheter. 

Mot Sørenga

OSU er godt i gang med utbyggingen av 1500 nye leiligheter, 21 000 kvm kontorlokaler og 16 500 kvm handelsarealer på sydsiden av Dronning Eufemias gate, og videre vil utbyggingen pågå videre ned mot Sørenga. Her blir det mange fine boligkvartaler med ulik profil. Totalt sett vil Bjørvika få et bredt utvalg av boliger, slik at alle kan finne sin favoritt.

o02utsikt-fra-balkonrev3lille

Vannkunsten består av ni skiferkledde leilighetshus bygd rett på bryggekanten i hjertet av Bjørvika. Her vil du bo med fjorden som nærmeste nabo i leiligheter bygd med nordiske kvalitetsmaterialer, med fasader kledd med norsk skifer og eik. Det danske arkitektkontoret Vandkunsten har tegnet prosjektet. 

I disse leilighetene får man det lille ekstra og de vil oppleves som noe utenom det vanlige. Byggene er delvis bygget ut i selve Oslofjorden, og ligger omkranset av sjøen med kanaler, broer og brygger. 

Prosjektet har har en spennende leilighetsmiks med toromsleiligheter fra 40 kvm, mens de største fireromsleilighetene er på opp mot 150 kvm. Fra mange av leilighetene har du fjordutsikt, og i enkelte kan du se opp mot inntil syv meter takhøyde. Leilighetene er utformet på mange ulike og spennende måter. Noen går over to plan, mens andre har privat utgang til vannet med egen kajakkplass på trappen. Alle leilighetene får balkong eller terrasse, gode lysforhold, funksjonelle romløsninger og har utsikt allerede i det du kommer inn døren. Toppleilighetene blir spesielt store og luftige, med utsikt og terrasser på flere sider.

Les mer om Vannkunsten her
dronninglunden-byhage

Dronninglunden ligger midt i Oslos nye kulturelle sentrum. Her finner du leiligheter av høy kvalitet, bygd i naturlige stein- og tre-materialer med en fasade i lys stein og oljet eik som skaper en eksklusiv og nordisk atmosfære. Prosjektet byr på 138 moderne leiligheter, sentralt beliggende ved den brede Stasjonsallmenningen. 
I Dronninglunden kan du velge mellom 2- til 5-roms leiligheter fra 40 til 174 kvm. Leilighetene har gode lysforhold, funksjonelle rom og er bygd med kvalitetsmaterialer. Alle leilighetene får privat balkong eller terrasse. Toppetasjene blir spesielt store og luftige, med utsikt og balkong på flere sider, som gir gjennomgående naturlig belysning. 

Bygget er formet som en hestesko og omfavner en blomstrende byhage. Fra byhagen finner man inngangspartiene til boligene. Beboerne vil også få tilgang til en frodig takterrasse i 9. etasje med utsikt over Oslofjorden. Her finner du private soner, hvor du enkelt kan trekke deg tilbake for å lese en god bok, arrangere selskaper eller bare nyte utsikten.

Les mer om Dronninglunden
Eufemias Plass Syd fra vest (3)

Eufemias Plass Syd ligger på bryggekanten i Bjørvika. Her får du gjennomgående leiligheter som alle ligger vendt mot fjorden med balkonger over Bispekilen og fjordutsikt. Velg blant 2- 4/5-roms leiligheter, 43 - 141 kvm. Byggets største leiligheter går over to etasjer, og i likhet med 3-romsleilighetene er disse gjennomgående.
Beboerne får tilgang til byggets takterasse — et romslig og grønt fristed med en panoramautsikt. Landskapsarkitektene har fokusert på funksjon, komfort, stil og miljø. Med frodig beplantning, inndelte loungeområder, solsenger og treningsareal, er takterrassen perfekt for både avslapping og sosialt samvær.

Med Bispekilen i sør og kvartalets livlige møteplass i nord, troner Eufemias Plass Syd nabolagets krysningspunkt mellom fjord og byliv. Byggets første etasje vil huse serveringssteder og butikker. 

Les mer om Eufemias Plass Syd
EPV

Eufemias Plass Vest ligger i den østlige enden av Dronning Eufemias gate. Her finner du 114 leiligheter over åtte etasjer. Leilighetene er fra 40 til 134 kvm. De fleste leilighetene er 2- og 3-roms. De større 4-romsleilighetene ligger alle i 9. etasje. Disse lyse og luftige toppleilighetene får store terrasser og gjennomgående løsninger. 

Beboerne får inngang fra Eufemias Plass - en intim plass med yrende liv, med kontorbygget Eufemia på den ene siden og boliger på de andre. Eufemia vil huse flere kunnskapsbedrifter, blant annet PwC og Microsoft. I første etasje blir det butikker og servering. 

Leilighetene deler en spektakulær, felles takterrasse med treningsarena laget for urbane mennesker som lever et aktivt liv. Deler av taket får gummibelegg som på en idrettsbane i en frisk blåfarge og det bygges treningsapparater for styrketrening, slik at man kan trene med byens beste utsikt. Det blir også soner der man kan slappe av med venner, soner med gressplen hvor man kan slappe av i solstoler, og steder med bord og stoler der man kan spise, drikke og nyte den fantastiske panoramautsikten.

Les mer om Eufemias Plass Vest