Lukke Søk
Illustrasjon mot vest

URBANT OG GRØNT: Barcode like ved, en grønn oase følger med. Trær og blomster preger takterrassen på Eufemias Hage.

– Byhage og takterrasse frister

– Byhagen og den fantastiske takterrassen i Eufemias Hage fristet mange. Tenk å sitte i solnedgangen og se utover fjorden og Barcode!

Eiendomsmegler Andreas Øvsthus i Røisland & Co opplevde enorm interesse for de første leilighetene som ble lagt ut for salg mellom Barcode og fjorden. Takterrassen i Eufemias Hage har blitt en perle for beboerne som flyttet inn i 2018.

Rolig, grønn oase
– Takterrassen har sol hele dagen og fantastisk utsikt. Det er et perfekt sted for avslapping, måltider og hygge. Landskapsarkitektene har tegnet en rekke forskjellige soner. Terrassen har blitt veldig populær, sier Øvsthus.

Det er det anerkjente arkitektkontoret Arcasa som har tegnet Eufemias Hage. Byhagen i midten er en rolig oase, der man kan nyte livet blant trær og planter, samtidig som den gir hyggelig utsikt fra balkongene. Alle leilighetene har balkong, bortsett fra toppleilighetene, som har store terrasser.

Spennende leilighetsmiks
– Bygget har en veldig spennende leilighetsmiks med både to-, tre- og fireromsleiligheter. Noen leiligheter er gjennomgående og har fasade både mot Dronning Eufemias gate og byhagen, sier Øvsthus, som nå er i gang med å selge boliger i prosjektene Vannkunsten, Eufemias Plass og Dronninglunden.

 

Du kan se alle boliger for salg i Bjørvika her.

Les mer om Eufemias Hage
www.eufemiashage.no
Eufemias Hages satsing på grønne profil og norsk design har fått oppmerksomhet i mediene.