Lukke Søk
Maria Rognerud

AKTIVT BYLIV: OSU er stolte av at utvalget, aktiviteten og tilbudet stadig øker på gateplan i Bjørvika. 

 

Bjørvika - Oslos nye hotspot

Med nye etableringer og et økende antall virksomheter, byr Bjørvika på et stadig større tilbud og flere spennende opplevelser.

– Vårt mål er å utvikle Norges mest attraktive nærings- og boligområde. I den forbindelse er det viktig for oss i Oslo S Utvikling å skape et levende nabolag. Her skal det være liv og røre og mangfold. Vi er veldig stolte av alle leietakerne i området og den miksen av serverings-, service- og handelstilbud vi har fått til, sier bygulvsdirektør Maria Rognerud.

Allerede er dagligvare, butikker, kafeer, restauranter, sykkelverksted, kunstgallerier, treningssenter og velværekonsepter etablert, og nye virksomheter er under stadig etablering.

- Vi skal jobbe mye med å skape aktiviteter og trekke enda flere folk hit, så de blir kjent med Bjørvika på nært hold. Engasjerte leietakere som bryr seg om området er de beste ambassadørene, og de er vi heldige å ha mange av.

 

Ønsker du også å bli en del av Bjørvika - Oslos nye hotspot? 

Midt i hjertet av Bjørvika, mellom Sørenga, Middelalderparken, Barcode og operaen, ligger Bispevika. Fra 2020 åpner nye restauranter, butikker og kulturtilbud. OSU har mange attraktive lokaler til leie, og søker nå etablerte og nyskapende konsepter som kan bidra til et spennende og pulserende byliv.

For interesse, kontakt Maria Rognerud.

Du kan også kontakte utleieteamet i Akershus Eiendom, utleiemeglerne Remi N. Olsen eller Jørgen N. Anker-Rasch.

Bispevika illustrasjoner LDA (1)Bispevika illustrasjoner LDABispevika illustrasjoner LDA (3)Bispevika illustrasjoner LDA (2)