Lukke Søk
servitør holder opp talerken med mat, gjester i bakgrunnen

NORSK I VERDENSKLASSE: Vaaghals kjøkkensjef Christer Rødseth er én av de mange du møter i Barcode som byr på service og opplevelser utenom det vanlige.

Bjørvika byr på det meste

Serverings-, handels-, kultur- og tjenestetilbudet i Bjørvika dekker de fleste behov.

Oslo S Utvikling ønsker å gjøre Bjørvika til et levende og spennende nabolag. Som utvikler av næringslokalene i første etasje i Barcode-byggene og andre bygg i Bjørvika, vil OSU samarbeide med leietakere som kan bidra til å skape Norges mest attraktive nærings- og boligområde. 


Rikholdig meny
Kommer du fra sentrum, er det første serveringsstedet som møter deg i Barcode, selveste Vaaghals. Restauranten var den første som åpnet på bygulvet i Barcode, og byr på flotte lokaler, en solrik uteservering, et kjøkken basert på norske sesongvarer og dyktige kokker. Vaaghals setter standarden for kvaliteten på handels- og serveringstilbudene som venter deg i hele Bjørvika. Uansett hva slags stemning eller meny du er ute etter, kan du nyte hyggelige matopplevelser hos serveringssteder som Stock, Vesper Bar, Bambus Sushi, Nodee, Åpent Bakeri, Espresso House og Joe & The Juice.


Tjenester og handel
Om det er indre eller ytre velvære du er på jakt etter, finner du også et bredt utvalg av forretninger og tjenester. Få orden på sveisen hos Lean Studio eller På Håret, ta treningsøkten på Sats eller Barrys Bootcamp, få velværefølelsen hos klinikken Best of You, eller ta med en nydelig blomsterbukett hjem fra Amorosa. Kiwis superblide betjening leverer sunne og gode dagligvarer.

 

Løfter fram kulturen

Gjennom å tilrettelegge for kultur og kunst, bidrar OSU til å skape liv i Bjørvika og gi identitet til den nye bydelen. Med landemerket Operaen på plass, og Deichmanske bibliotek og nytt Munchmuseum under bygging, er Bjørvika i ferd med å bli et kulturelt tyngdepunkt i byen.
 
Gjennom Kunsthall Oslo bidrar OSU til at Stenersensamlingen blir vist i Barcode fram til den får plass i Munchmuseet i 2020. Kunsthall Oslo kuraterer prosjektet "Munchmuseet i bevegelse". Alle utstillingene tar utgangspunkt i Munchmuseets Stenersen-samling. Det blir vist unge, aktuelle malere, soloutstillinger med kjente kunstnere og historiske gruppeutstillinger.

Gjennom utleie fra OSU, har også fotokunstgalleriet Shoot Gallery, etablert seg i Barcode. Galleriet stiller ut store norske fotonavn som Dag Alveng, Sølve Sundsbø, Jonas Bendiksen samt en rekke internasjonale kunstfotografer. 
 
I tillegg bidrar OSU gjennom sitt eierskap i Bjørvika Utvikling som pådriver, koordinator og støttespiller for andre aktørers kunstinnsats i Bjørvika, som kunstprosjektet Future Library og Losæter.